nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Energetische therapie

Energetische therapie is een therapie waarbij veel mensen niet zo goed weten wat ze zich hierbij voor moeten stellen. Energie kennen we allemaal; met name de telefoontjes dat je abonnement voor je elektriciteit afloopt….. en een ieder heeft weleens gehoord over chakra’s, yin yang of een energielichaam, maar het ongrijpbare goedje zien als therapie…..

Naast geneeswijzen die je fysiek en mentaal ondersteunen kun je ook gebruik maken van energetische geneeskunst. Ik ben hiervoor opgeleid en ingewijd in diverse methoden die allen een gemeenschappelijke basis hebben: werken met hoogfrequente energie die door zijn hoge trilling  ‘vastgezette’  energie weer in beweging brengt.
Misschien vraag je je af: waardoor zet deze energie zich vast?
Ieder mens komt in zijn leven dingen tegen die lastig voor je zijn, kleine of grote trauma’s. En misschien was dit voor je geboorte al aanwezig. Alle gebeurtenissen kunnen zich vastzetten in jouw energiesysteem. Eigenlijk is dit niets anders dan dat de energie op deze plaats “versteend”. Zie het maar als een stilstaande auto op de snelweg: andere auto’s moeten erom heen, het verkeer “stroomt” niet meer. Dat is ook zo bij jouw energie. Als deze situatie maar lang genoeg aanhoudt en deze stilstand wordt niet opgeruimd, kan dit op een gegeven moment leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Tijdens een behandeling wordt er niets vreemds of anders aan je verstoorde energiesysteem toegevoegd, maar wordt jouw energie gewoonweg 'bevrijd' uit de beperkende stroom.


Hoe weet jij nu dat deze behandeling effect heet?
Dit is simpelweg door dat je het voelt. Afhankelijk van de plek waaar jouw energie weer in beweging wordt gebracht, kun je opvallende effecten ervaren. Als de energie haar weg in het fysieke lichaam zoekt, dan ervaar je misschien schokjes, borrelende darmen of je krijgt het warm of koud. In het emotionele lichaam kunnen plotselinge, onverklaarbare emoties loskomen, die ook weer even plotseling voorbij zijn; het mentale lichaam kan zomaar eindeloze gedachtestromen gaan produceren waar kop noch staart aan zit, als een soort mentale diarree. Dit kunnen allemaal effecten van energetische geneeskunst zijn die je kunt ervaren als je op de behandeltafel ligt. 

Hoe werkt het?
€ 95,-   Sessie van 1,5 uur.
De prijzen zijn incl. BTW
 
Vergoeding zorgverzekeraar
Mijn praktijk is aangesloten bij de BATC. Dit betekent dat de meeste zorgverzekeraars mijn behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden (onder de noemer 'aanvullende zorg').