nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Welkom op mijn site van praktijk Syncare.

Ik ben Martine Streefkerk, natuurgeneeskundig therapeut.
In mijn praktijk werk ik op holistische wijze volgens vijf natuurgerichte principes. 
Voor mij is het altijd belangrijk geweest om het grotere geheel te zien. Een mens is meer dan alleen zijn ‘ziekte’ of zijn ‘gedrag’. Ik vraag me dan ook altijd af: wat ligt er aan deze klachten ten grondslag? Waar is het misgegaan en waarom heeft jouw lichaam of geest voor de huidige oplossing gekozen? Ik ga dan ook altijd op zoek naar het beginpunt. Immers, als we het daar weer vlot trekken….
Ons lichaam en geest zijn een fantastisch en fascinerend duo en hebben een geweldig zelfgenezend vermogen, alleen heeft het soms even een zetje nodig.

Is dan alles te genezen? Nee, jammer genoeg niet, maar er is wel bijna altijd verbetering van kwaliteit van leven mogelijk!
Daarom kijk ik altijd: Wat heb je echt nodig?

Ik werk volgens vijf natuurgerichte principes. Hiervoor ben ik opgeleid als natuurgeneeskundig therapeut en heb daarna aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder:
  • Orthomoleculair-, Darm- en Energetisch therapeut.

In mijn praktijk maak ik tevens gebuik van de volgende methodes:
  • Bachbloesems
  • Mindfulness
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Iriscopie
  • Trainer hormoonfactor
  • Ayurveda

Wat verwacht ik van jou als cliënt?
Een open blik, een open mind. Als je met mij op reis wilt om te kijken waar bij jou meer gezondheid, meer energie, meer levensvreugde te creëren valt, ben je van harte welkom.
Soms is maar een klein zetje nodig, soms een lang traject. Je klachten zijn immers niet in één dag ontstaan, ze zullen (meestal) ook niet in één dag oplossen. Maar als jij open staat voor verandering, loop ik met je mee en zal ik al mijn kennis en ervaring en contacten gebruiken om jou hierbij te ondersteunen!