nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Welkom op mijn site van praktijk Syncare.

Ik ben Martine Streefkerk, natuurgeneeskundig en orthomoleculair therapeut.
In mijn praktijk werk ik op holistische wijze volgens vijf natuurgerichte principes. 
Voor mij is het altijd belangrijk geweest om het grotere geheel te zien. Een mens is meer dan alleen zijn ‘ziekte’ of zijn ‘gedrag’. Ik vraag me dan ook altijd af: wat ligt er aan deze klachten ten grondslag? Waar is het misgegaan en waarom heeft jouw lichaam of geest voor de huidige oplossing gekozen? Ik ga dan ook altijd op zoek naar het beginpunt. Immers, als we het daar weer vlot trekken….
Ons lichaam en geest zijn een fantastisch en fascinerend duo en hebben een geweldig zelfgenezend vermogen, alleen heeft het soms even een zetje nodig.

Is dan alles te genezen? Nee, jammer genoeg niet, maar er is wel bijna altijd verbetering van kwaliteit van leven mogelijk!

Wat is functionele geneeskunde?
Functionele geneeskunde is zorg op maat. Ieder mens is uniek en een plan van aanpak is dan ook voor een ieder anders. Ik kijk naar jou in zijn totaliteit. Dat is heel belangrijk omdat de orgaansystemen met elkaar samenhangen. Dat betekent dat jouw klachten ook met elkaar samenhangen en we dus niet kijken naar symptoombestrijding, maar waar de basis ligt van jouw oplossing. 


Wat verwacht ik van jou als cliënt?
Een open blik, een open mind. Als je met mij op reis wilt om te kijken waar bij jou meer gezondheid, meer energie, meer levensvreugde te creëren valt, ben je van harte welkom.
Soms is maar een klein zetje nodig, soms een lang traject. Je klachten zijn immers niet in één dag ontstaan, ze zullen (meestal) ook niet in één dag oplossen. Maar als jij open staat voor verandering, loop ik met je mee en zal ik al mijn kennis en ervaring en contacten gebruiken om jou hierbij te ondersteunen!