Laboratorium onderzoek

In mijn praktijk werk ik met laboratoriumonderzoeken. Het kan bij bepaalde klachten veel waardevolle informatie geven. Het kan zijn dat ik je na een intake een bepaald onderzoek adviseer om zo meer duidelijkheid over jouw klacht te krijgen. 

In de praktijk zie ik geregeld dat mensen die al langere tijd met klachten rondlopen, zelf op internet informatie over hun klacht hebben opgezocht, een test hebben besteld, zich hebben laten onderzoeken en dan vervolgens niets met de uitslag kunnen. Dat is niet zo vreemd, een uitslag is niet alleen een statisch gegeven, het is een vak om deze te kunnen interpreteren en er een juiste therapie op in te zetten. Niet iedereen houdt van intensieve begeleiding. Daarom is het ook mogelijk om via een online intakegesprek jouw klachten te bespreken. Ik regel voor jou de juiste onderzoeken, zorg voor de aanvraag (je neemt het onderzoek thuis af en stuurt hem daarna op naar het laboratorium) en als de uitslagen binnen zijn, krijg je ze uitgewerkt toegestuurd. Hierbij ontvang je een op maat gemaakt therapieplan en kun je er thuis mee aan de slag.

Heb je na je consult nog vragen? Dan help ik je met een online consult verder.

bal

Levend bloed analyse

Tijdens een intake maak ik gebruik van Levend bloed analyse (LBA). Tijdens dit onderzoek bekijk en analyseer ik een druppel bloed onder de microscoop. In jouw bloed kijk ik naar de doorstroming, afvalstoffen, het algemeen functioneren van de organen en het immuunsysteem, en eventuele aanwezigheid van mogelijk ziekteverwekkende parasieten, bacteriën en schimmels.

Droog bloed analyse

Bij Droog bloed analyse wordt gekeken naar de manier waarop de bloeddruppel stolt. Dit geeft informatie over degeneratieprocessen en vrije radicalenstress in je lichaam.

Iriscopie

Tijdens de intake kijk ik door de iriscoop naar de iris van het oog om te achterhalen waar de zwakke plekken van het lichaam zitten en wat de grondaanleg van jouw persoon is. Ik kijk naar de vorm van lijnen, vlekken, pigmentkleuren, lacunes en tekens in de iris. Deze vertellen ieder hun eigen verhaal. Het oog is een spiegel van de ziel en het lichaam. Elk orgaan en elk deel van het menselijk lichaam reflecteren zich, in geval van ziekte, in een bepaald gedeelte van de iris. Dit is vaak al zichtbaar voordat klachten merkbaar worden. Als Iriscopist neem ik mijn waarnemingen mee in het opstellen van een behandelplan. 

bal